4Pokoje.com.pl – Pensjonaty Kazimierz Dolny - Opinie

Opinie


Czekamy na Państwa opinie

Szanowni Państwo.

Podczas Państwa wizyt w naszym hotelu wielokrotnie spotkaliśmy się z wieloma ciepłymi i pozytywnymi opiniami.

Prosimy o nadsyłanie opinii pod adres: opinie@4pokoje.com.pl

Pozdrawiamy.

 

Państwa opinie:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Witam serdecznie Panie Maćku!

byliśmy u Pana w październiku 2013 w trzy osoby z synkiem. Było bardzo komfortowo, bardzo wygodne łóżko, telewizor, aneks kuchenny i dobrze działający internet oraz wysoki standard apartamentu pozwolił nam wypocząć i cieszyć się pobytem w 4 pokoje.
Bardzo podobały nam się kolory ścian, efektowna narzuta oraz wysoki standard oraz doskonała lokalizacja. Wszystko pachniało czystością i nowością, skorzystaliśmy także z możliwości rozpalenia w kominku, korzystając z drewna znajdującego się na wyposażeniu pokoju.
Ogromną atrakcją dla dziecka był biegający po posesji przyjacielski lecz nie narzucający się piesek, który w oczach dziecka stanowił największą wartość tego wyjazdu :-)
Bardzo profesjonalny, życzliwy i kulturalny właściciel pomógł nam w ułożeniu planu naszych wycieczek po Kazimierzu.

Polecamy i wracamy do Pana w kolejny weekend niecały rok później :-)
Pozdrawiam
Monika M. 25.09.2014

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bardzo dobra lokalizacja, pokoje czyste i ładnie urządzone, wyposażone zaplecze kuchenne i bezpłatne Wi-Fi, kominek w pokoju (rewelacja),
prywatny parking na posesji pokoje w centrum Kazimierza wszędzie blisko. Właściciel dbający, bardzo miły i pomocny - polecam wszystkim którzy chcą miło i spokojnie spędzić czas:)
Przemek z dnia: 01.01.2014
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Serdecznie polecam wynajęcie apartamentu z widokiem. Właściciel jest miły,
elastyczny (w przeciwieństwie do innych). Pokój czysty, zadbany, b. dobrze
wyposażony.
Jeżeli ktoś chce spędzić miły czas w Kazimierzy bezapelacyjnie polecany
4pokoje.
Urszula K. z dnia: 24.06.2014

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bardzo przytulne miejsce w samym centrum Kazimierza, wszędzie blisko a zarazem cicho i spokojnie.
Pokoje są przestronne , klimatyczne bardzo czyste i zadbane… Właściciel przemiły i uczynny.
Polecam wszystkim, i starszym , i młodszym, małżeństwom i parom, znajomym, przyjaciołom i rodzinom.
Ania z dnia: 06.03.2012
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Przesympatycznie i bardzo ciepło, urządzone z wyczuciem i gustem : ).
Będziemy polecać znajomym na pewno. pozdrawiam.
Agata S. z dnia: 16.02.2012
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeden z najmilszych pobytów w Kazimierzu! Przesympatyczni właściciele i niesamowicie pomocni, warunki bardzo dobre, bardzo czysty i gustownie urządzony "apartament z widokiem". Na pewno powrócimy tutaj!

Janusz i Ala Rz. z dnia: 13.04.2012

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Witam,
Spędzałam z rodziną u Państwa kilka wakacyjnych dni w 2010 roku. Wszyscy byliśmy niezmiernie zadowoleni. Mojemu synkowi do gustu szczególnie przypadł basen, tym bardziej, że trafiliśmy na upalne dni. Przemiła atmosfera, czyściutko i schludnie. Pełen komfort wypoczynku. Polecam z całego serca "Cztery pokoje", na pewno nikt się nie zawiedzie!!!
Pozdrowionka

Viola A. z dnia: 17.04.2012

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Witam,
Super miejsce, bardzo miła atmosfera, śliczne, czyste apartamenty.
Bardzo miły, uczynny Właściciel (dziękujemy Panie Maćku za przemiły pobyt). Wspaniała lokalizacja, trzy minuty od Rynku i dwie od Wisły:-)
Cisza i spokój :-)) a wszystkie atrakcje Kazimierza na wyciągnięcie ręki. To był super weekend (troszkę dłuższy :-)).Dzieci zachwycone
nie mniej niż my :-). Polecam serdecznie Wszystkim szukającym fajnej
kwatery w tym zaczarowanym miejscu. My na 100% jeszcze wrócimy Panie Maćku. Pozdrawiamy serdecznie.

Magda Kasia Jacek z dnia: 18.04.2012

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nietuzinkowe miejsce, w scenerii miasta artystów i innych dziwaków. Domowa, wspaniała atmosfera, choć zachowana intymność i niezależność. Czuć klimat dobrej atmosfery i bezpieczeństwa. Wszędzie blisko i tak wygodnie. W upalne dni basen kąpielowy, z którego korzystałam z moimi dziećmi. Cóż, miejsce warte polecenia. Poza ogrodzeniem , aż trudno uwierzyć , że to Kazimierz.

Maria z warszawy z dnia 04.06.2012

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Szukałem z żoną pokoju o wysokim standardzie i blisko centrum. Cisza i spokój również miała duże znaczenie.
Trudno spełnić wszystkie warunki , ale pokoje przy ulicy Sadowej 4 dają taką gwarancję. Polecam wszystkim którzy oprócz wysokiego standardu oczekują jeszcze ciszy i dobrego położenia. Pokoje pięknie umeblowane z dużą ilością przestrzeni dają gwarancję udanego wypoczynku. Bulwary wiślane oddalone tylko o 50 metrów, a na rynek podobnie.
Zapewne kiedyś znów skorzystamy gdy będziemy w Kazimierzu. Pozdrawiam

T. Wilczyński z dnia: 08.06.2012

 

 


Kazimierz Dolny – Pensjonaty – Opinie 4Pokoje.com.pl

projekt i wykonanie: synermedia.pl